IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Analiza caracteristicilor cinetice la uscarea vişinelor prin metoda convectiva

Show simple item record

dc.contributor.author LUPAŞCO, Andrei
dc.contributor.author DICUSAR, Ion
dc.contributor.author GHENDOV-MOŞANU, Aliona
dc.contributor.author LUPU, Olga
dc.date.accessioned 2020-10-01T07:44:45Z
dc.date.available 2020-10-01T07:44:45Z
dc.date.issued 2005
dc.identifier.citation LUPAŞCO, Andrei, DICUSAR, Ion, GHENDOV-MOŞANU, Aliona. Analiza caracteristicilor cinetice la uscarea vişinelor prin metoda convectiva. In: Intellectus. 2005, nr. 1, pp. 60-63. ISSN 1810-7079. en_US
dc.identifier.issn 1810-7079
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/10237
dc.description.abstract Aplicarea procedeelor avansate de uscare a fructelor constituie o garanţie pentru obţinerea unor produse de calitate superioară, cu însuşiri organoleptice şi valoare biologică înalte. În special, în republica noastră se practică pe larg uscarea vişinelor, luându-se în consideraţie caracterul sezonier de valorificare a acestor fructe, cererea constantă de care se bucură pe piaţa internă şi externă, acestea fiind utilizate în cofetărie, în alte ramuri ale industriei alimentare. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject uscarea fructelor en_US
dc.subject uscarea vişinelor en_US
dc.title Analiza caracteristicilor cinetice la uscarea vişinelor prin metoda convectiva en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account