Scopul tezei de licență pentru proiectarea secției de distilare a băuturii alcoolice din mere și obținerea Rachiului de mere cu maturare 3 ani la SA Aroma poate fi realizat prin executarea următoarelor obiective: Distilarea băuturii alcoolice din mere și obținerea distilatului de mere cu maturare 3 ani; Elaborarea regimurilor tehnologice de pregătire a componeților pentru pregătirea cupajului cu numire de Rachiu de mere 3 ani maturare; Clasificarea rachiurilor naturale și gruparea pomicolă a speciilor de la care provin fructele folosite la obţinerea distilatelor; Caracterizarea principalelor sortimente de rachiuri naturale din fructe.
The aim of the bachelor's thesis for the design of the distillation section of the raw material dry wine from apples and obtaining the apple brandy aged for 3 years at SA Aroma can be achieved by executing the following objectives: Distillation of dry apple wine and obtaining apple distillate aged for 3 years; Elaboration of the technological regimes for the preparation of the components for the preparation of the blend called Apple Brandy 3 years maturation; The classification of natural brandies and the fruit tree grouping of the species from which the fruits used to obtain the distillates come; Characterization of the main assortments of natural fruit brandies.