IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Cinetica procesului de uscare a tescovinei din fructele de mere prin metoda convectivă

Show simple item record

dc.contributor.author CEȘKO, Tatiana
dc.contributor.author DICUSAR, Galina
dc.contributor.author GHENDOV-MOȘANU, Aliona
dc.date.accessioned 2024-05-16T08:07:31Z
dc.date.available 2024-05-16T08:07:31Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation CEȘKO, Tatiana et al. Cinetica procesului de uscare a tescovinei din fructele de mere prin metoda convectivă. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației = Prospects and problems of research and education integration into the european area, 3 iunie 2022, Cahul, Cahul, 2022, vol. 9, p. 1, pp. 345-346. ISSN 2587-3563. e-ISSN 2587-3571. en_US
dc.identifier.issn 2587-3563
dc.identifier.issn 2587-3571
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/27100
dc.description.abstract O etapă importantă pentru păstrarea îndelungată a tuturor substanțelor biologic active în tescovina de mere este alegerea metodei corecte de conservare. Scopul cercetării a fost de a studia cinetica procesului de uscare a tescovinei de mere la diferite temperaturi ale agentului termic. en_US
dc.description.abstract An important step for long-term preservation of all biologically active substances of apple pomace is choosing the correct preservation method. The aim of the research was to study the kinetics of the drying process of apple pomace at different temperatures of the thermal agent. en_US
dc.language.iso en en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu", Cahul en_US
dc.relation.ispartofseries Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației = Prospects and problems of research and education integration into the european area;3 iunie 2022, Cahul
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject tescovină de mere en_US
dc.subject uscare convectivă en_US
dc.subject coeficienți de uscare en_US
dc.subject apple pomace en_US
dc.subject convective drying en_US
dc.subject drying coefficients en_US
dc.title Cinetica procesului de uscare a tescovinei din fructele de mere prin metoda convectivă en_US
dc.title.alternative Kinetics of the drying process of apple pomace by convective method en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account