dc.contributor.author | LUPASCO, Andrei | |
dc.contributor.author | BANTEA–ZAGAREANU, Valentina | |
dc.contributor.author | BOIŞTEAN, Olga | |
dc.contributor.author | GHENDOV – MOŞANU, Aliona | |
dc.contributor.author | ROTARI, Elena | |
dc.date.accessioned | 2020-10-19T10:56:05Z | |
dc.date.available | 2020-10-19T10:56:05Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | LUPASCO, Andrei, BANTEA–ZAGAREANU, Valentina, BOIŞTEAN, Olga et al. Influenţa inulinei asupra calităţii produselor de panificaţie. In: Sibiu Alma Mater University International Conference. Fifth Edition : Challenges for Science and Research in the Crisis Era, 24th –26th of March 2011, Sibiu, 2011, Secţ. 5. p. 9. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/10790 | |
dc.description.abstract | Un obiectiv important al specialiştilor din industria alimentară este obţinerea de produse dietetice destinate diabeticilor cu diferite adaosuri care să-şi păstreze atît calitatea senzorială cît şi indicii fizicochimicii a semifabricatului şi a produsul finit. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Sibiu Alma Mater University | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | inulină | en_US |
dc.subject | produse vegetale | en_US |
dc.subject | alimente funcţionale | en_US |
dc.subject | produse dietetice | en_US |
dc.subject | diabet zaharat | en_US |
dc.title | Influenţa inulinei asupra calităţii produselor de panificaţie | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: