dc.contributor.author | STECLARU, Dorina | |
dc.date.accessioned | 2020-10-01T13:34:28Z | |
dc.date.available | 2020-10-01T13:34:28Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.citation | STECLARU, Dorina. HACCP - sistem eficient de îmbunătăţire a calităţii produselor de panificaţie. In: Economica. 2008, nr. 1(61), pp. 115-117. ISSN 1810-9136. | en_US |
dc.identifier.issn | 1810-9136 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/10292 | |
dc.description.abstract | În industria alimentară există un sistem specific de analiză a pericolelor în punctele critice de control – HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points), care constituie un sistem de management al calităţii, ai cărui obiectiv este fabricarea de produse sigure de consum. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Academia de Studii Economice din Moldova | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | produse de panificaţie | en_US |
dc.subject | industria alimentară | en_US |
dc.title | HACCP - sistem eficient de îmbunătăţire a calităţii produselor de panificaţie | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: