dc.contributor.author | BOEŞTEAN, Olga | |
dc.contributor.author | CEBAN, Cristina | |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T11:59:32Z | |
dc.date.available | 2020-09-30T11:59:32Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | BOEŞTEAN, Olga, CEBAN, Cristina. Fabricarea pâinii cu adaos de materii vegetale. In: Intellectus. 2012, nr. 2, pp. 94-97. ISSN 1810-7079. | en_US |
dc.identifier.issn | 1810-7079 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/10212 | |
dc.description.abstract | Prezentul studiu a fost elaborat cu scopul de a cerceta influenţa cartofului şi a fibrelor alimentare din componenţa acestuia asupra produselor de panificaţie, autorii propunându-şi elaborarea unei tehnologii de prepare a pâinii cu făină de cartof, pentru a majora durata de prospeţime şi randamentul respectivului produs. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | cartofi | en_US |
dc.subject | făină de cartofi | en_US |
dc.subject | fibre alimentare | en_US |
dc.subject | pâine | en_US |
dc.subject | produse de panificaţie | en_US |
dc.subject | maltodextrine | en_US |
dc.title | Fabricarea pâinii cu adaos de materii vegetale | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: