IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Studiul strategiei de marketing și vânzări a vinurilor în baza tradiției, factorului terruar și a culturii deservirii turismului în centrul vitivinicol Purcari

Show simple item record

dc.contributor.advisor VACARCIUC, Liviu
dc.contributor.author TEACĂ, Cătălin
dc.date.accessioned 2025-02-17T11:19:54Z
dc.date.available 2025-02-17T11:19:54Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation TEACĂ, Cătălin. Studiul strategiei de marketing și vânzări a vinurilor în baza tradiției, factorului terruar și a culturii deservirii turismului în centrul vitivinicol Purcari. Teză de master. Programul de studiu Siguranţa alimentelor de origine vegetală. Conducător ştiinţific VACARCIUC Liviu. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chișinău, 2025. en_US
dc.identifier.uri https://repository.utm.md/handle/5014/29608
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Annotation, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul lucrării: Studiul strategiei de marketing și vânzări a vinurilor, bazat pe tradiție, factorul terroir și cultura deservirii turistice în centrul vitivinicol Purcari, este de o actualitate incontestabilă. Obectivele lucrării : Studierea literaturii și actele normative de specialitate în domeniul vitivinicol. Studierea conditiilor climatice, marketing și vânzări a vinurilor și cultura deservirei turistice. Descrierea materiei prime si produsului finit. Inplimentarea sistemului de menagement HACCP al calității. Transabilitatea și monitorizarea calității. Materiale și metodologia cercetării științifice: La elaborarea tezei de master au stat la bază suportul teoretic, metodologia științifică și concepțiile doctorilor în știință din domeniul siguranței, viticulturii si vinificației . en_US
dc.description.abstract Purpose of the work: The study of the marketing and sales strategy of wines, based on tradition, terroir factor and tourism service culture in the Purcari wine center, is of undeniable relevance. Objectives of the work: Study of the literature and specialized normative acts in the wine field. Study of climatic conditions, marketing and sales of wines and the culture of tourist service. Description of raw materials and finished products. Implementation of the HACCP quality management system. Transparency and quality monitoring. Materials and methodology of scientific research: The development of the master's thesis was based on the theoretical support, scientific methodology and the concepts of doctors of science in the field of safety, viticulture and winemaking. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject vin en_US
dc.subject transabilitate en_US
dc.subject HACCP en_US
dc.subject wine en_US
dc.subject tradeability en_US
dc.subject IGP en_US
dc.title Studiul strategiei de marketing și vânzări a vinurilor în baza tradiției, factorului terruar și a culturii deservirii turismului în centrul vitivinicol Purcari en_US
dc.title.alternative Study of the marketing and sales strategy of wines based on tradition, terroir factor and tourism service culture in the Purcari wine center en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account