dc.contributor.author | HARABARI, V | |
dc.contributor.author | MOGÎLDEA, O | |
dc.contributor.author | BURSUC, V | |
dc.contributor.author | VACARCIUC, L | |
dc.date.accessioned | 2019-03-07T12:34:01Z | |
dc.date.available | 2019-03-07T12:34:01Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | HARABARI, V, MOGÎLDEA, O, BURSUC, V, VACARCIUC, L. Studiu preliminar privind ameliorarea tehnologiei de producere a vinurilor roze speciale [Resursă electronică]. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 26-28 noiembrie, 2015. Chișinău, 2016, vol. 1, pp. 40-41. ISBN 978-9975-45-440-7. ISBN 978-9975-45-441-4 (Vol.1). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-440-7 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/888 | |
dc.description | Resursă electronică | en_US |
dc.description.abstract | Luând în calcul preferinţele consumatorilor, conform sondajului, băuturile bonificate cu extracte naturale, sunt din ce în ce mai căutate pe piaţă. Prin studiul preliminar s-au evidenţiat soiurile de struguri potrivite spre procesare primară şi specii noi de plante medicinale recomandate pentru a obţine infuzii aromate pentru vinurile roze demidulci. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | vin aromatizat | en_US |
dc.subject | plante medicinale | en_US |
dc.subject | vin biologic | en_US |
dc.subject | infuzii de ingrediente | en_US |
dc.subject | extracţie-maceraţie | en_US |
dc.title | Studiu preliminar privind ameliorarea tehnologiei de producere a vinurilor roze speciale | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: