dc.contributor.advisor | CHIȚANU, Ana | |
dc.contributor.author | IARMENCO, Elizaveta | |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T06:01:44Z | |
dc.date.available | 2024-05-20T06:01:44Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | IARMENCO, Elizaveta. Evaluarea calităţii brânzei proaspete de vacă. In: Simpozionul ştiinţific studenţesc, 14 aprilie 2022, Iaşi: rezumatele lucrărilor. Iaşi, 2022, p. 27. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/27132 | |
dc.description.abstract | Descrierea produsului presupune examinarea şi identificarea caracteristicilor senzoriale, fizice, chimice, microbiologice ale acestuia precum şi analiza modului de manipulare şi a practicilor consumatorilor. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea pentru Științele Vieții "Ion Ionescu de la Brad", Iaşi | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Simpozionul ştiinţific studenţesc;14 aprilie 2022, Iaşi | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | brânză de vacă | en_US |
dc.title | Evaluarea calităţii brânzei proaspete de vacă | en_US |
dc.title.alternative | Evalution of the quality of fresh cow’s cheese | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: