IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 by Subject "compuși fenolici"

Browsing The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 by Subject "compuși fenolici"

Sort by: Order: Results:

  • FILIMON, Vasile Răzvan (Technical University of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    Tescovina de struguri reprezintă principalul subprodus generat în procesul de vinificație, reprezentând în prezent o problemă de mediu, reintroducerea acestor deșeuri în circuitul tehnologiilor alimentare fiind unul dintre ...
  • SCUTARU, Iurie; DRUȚĂ, Vadim (Technical University of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    Strugurii roșii de viță-de-vie constituie o sursă importantă de compuși fenolici, ce posedă importante proprietăți fiziologice. O anumită cotă a lor trece în rezultatul procesării în vin și contribuie esențial la formarea ...

Search DSpace


Browse

My Account