IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Coloranți naturali în concepția alimentației sănătoase

Show simple item record

dc.contributor.author GHENDOV -MOȘANU, Aliona
dc.date.accessioned 2022-01-14T10:17:34Z
dc.date.available 2022-01-14T10:17:34Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation GHENDOV-MOȘANU, Aliona. Coloranți naturali în concepția alimentației sănătoase. In: Yesterday’s heritage – implications for the development of tomorrow’s sustainable society: mater. conf. intern, ed. 3, 11-12 februarie 2021, Chişinău, Republica Moldova, 2021, pp. 111-112. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/18766
dc.description.abstract Înlocuirea coloranților sintetici cu compuși de origine naturală obținuți din fructe de pădure (aronia, cătină, măceș, păducel) în produsele alimentare este actuală. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Academia de Ştiinţe a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject coloranți en_US
dc.subject aronia en_US
dc.subject cătină en_US
dc.subject măceș en_US
dc.subject păducel en_US
dc.title Coloranți naturali în concepția alimentației sănătoase en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account