dc.contributor.author | BOEȘTEAN, Olga | |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:32:27Z | |
dc.date.available | 2020-09-30T10:32:27Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | BOEȘTEAN, Olga. Imbogăţirea piinii preparată din făină de griu cu fibre de hrişcă. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”. Vol. 47, 1-2 octombrie 2018, Chișinău, 2018, pp. 320-321. ISBN 978-9975-64-296-5. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-64-296-5 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/10197 | |
dc.description.abstract | Lucrarea dată include un studiu asupra suplimentării produselor de panificaţie cu făină de hrişcă. Au fost efectuate cercetări in vederea stabilirii unor caracteristici tehnologice şi fizicochimice a probelor cu acestă materie, stabilirea unei doze optime pentru imbunătăţirea calităţii produselor finite. Cercetările au demonstrat valoarea nutritivă şi alimentară a adaosului de făină de hrişsă la fabricarea unor produse de panificaţie cu caracteristici organoleptice şi fizico-chimice superioare. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Agrară de Stat din Moldova | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | făină de grâu | en_US |
dc.subject | pâine | en_US |
dc.subject | hrişcă | en_US |
dc.subject | uscare | en_US |
dc.subject | coacere | en_US |
dc.title | Imbogăţirea piinii preparată din făină de griu cu fibre de hrişcă | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: