IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Conferinţa "Modern technologies, in the food industry" – 2012 by Author "ŢÎRA, V."

Browsing Conferinţa "Modern technologies, in the food industry" – 2012 by Author "ŢÎRA, V."

Sort by: Order: Results:

  • TARAN, N.; SOLDATENCO, O.; ŞOVA, A.; ŢÎRA, V.; LUCA, V. (Tehnica UTM, 2012)
    În ultimul timp, consumatorii consideră că aromă şi gustul vinului sunt principalele caracteristici care determină calitatea şi valoarea produsului. Aroma vinului este un amestec unic de compuşi volatili provenit din ...
  • TARAN, N.; SOLDATENCO, O.; ŞOVA, A.; ŢÎRA, V.; LUCA, V. (Tehnica UTM, 2012)
    Pentru producerea vinurilor albe seci este necesară selecţia de suşe de levuri capabile să fermenteze în condiţii specifice: la temperaturi joase; în timp scurt; cu capacitatea de a flocula precipitatul, ceea ce nu necesită ...

Search DSpace


Browse

My Account