IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "panificație"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "panificație"

Sort by: Order: Results:

  • BRAGUȚA, Elena (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Teza de master cu tema Criteriile de calitate ale produselor de panificație este alcătuită din 4 capitole, cuprins, introducere, concluzii. Textul de bază cuprinde 17 figuri și 44 tabele și 62 de pagini. Scopul tezei a ...
  • RACU, Zinaida; EFREMOV, Cristina; JUC, Mariana (Școala Profesională nr. 5, mun. Chișinău, 2021)
    Prezentul ghid este destinat să ajute în mod indirect modernizarea industriei, cerință actuală a progresului ce va spori și îmbunătăți și mai mult activitatea tehnico-economică a întreprinderilor mici și mari de panificație, ...
  • ROTARU, Marius-Octavian (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Teza vizează analiza, cercetarea și găsirea posibilităților de optimizare si dezvoltare a companiei Paninella.
  • LUPU, Olga; LUPAŞCO, Andrei (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2007)
    În problemar sunt prezentate problemele şi metodologiile calculului masei substanţelor uscate şi a umidităţii, cantităţii făinii, materiei auxiliare şi a semifabricatelor, a temperaturii şi a consumului apei pentru prepararea ...
  • STURZA, Rodica; GHENDOV-MOSANU, Aliona; SANDULACHI, Elisaveta; BALAN, Greta; COJOCARI, Daniela (Tehnica–Info, 2018)
    In recent times, wheat flour bakery products have been increasingly affected by Mesentericus disease (bread ropiness), which is a serious problem for bakeries. This problem is generated by a relatively heterogeneous microbial ...

Search DSpace


Browse

My Account