IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "panificaţie"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "panificaţie"

Sort by: Order: Results:

  • BOEŞTEAN, Olga; ROTARU, Ala; SCHERLET, Cristina (Tehnica UTM, 2012)
    Scopul acestui studiu a fost de a investiga influenţa făinii de cartofi asupra produselor de panificaţie. S-a cercetat făina de cartofi în calitate de ameliorator natural, ce contribuie la modelarea unor caracteristici ...
  • BOEŞTEAN, Olga; GHENDOV-MOŞANU, Aliona (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Prezentele indicaţii metodice sunt destinate studenţilor Facultăţii Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, specialitatea 541.2 – Tehnologia produselor alimentare, specializarea Tehnologia panificaţiei, secţia ...
  • BOEŞTEAN, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În ultimele decenii, pe baza dezvoltării cercetărilor ştiinţifice, în industria de panificaţie a avut loc o diversificare şi modernizare a tehnologiilor de procesare. Prezenta lucrare conţine o diversă gamă de metode şi ...
  • BOEŞTEAN, Olga; NETREBA, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Prezentul îndrumar metodic este întocmit pe baza recomandărilor didactico-metodice ale programelor tipice şi este conceput pentru a acoperi programul analitic la disciplinele Tehnologia produselor alimentare IV, Controlul ...
  • NISTREANOVA, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată în formă de manuscris. Lucrarea conține 89 pagini, 34 tabele,19 figuri. În primul capitol al acestei lucrări s-a făcut studiul bibliografic a posibilității introducerii amidonului din cartofi în ...

Search DSpace


Browse

My Account