dc.contributor.author | GROSU, Carolina | |
dc.contributor.author | CAPCANARI, Tatiana | |
dc.contributor.author | POPOVICI, Cristina | |
dc.contributor.author | DESEATNICOVA, Olga | |
dc.date.accessioned | 2019-07-15T18:25:23Z | |
dc.date.available | 2019-07-15T18:25:23Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | GROSU, Carolina, CAPCANARI, Tatiana, POPOVICI, Cristina, et al. Optimizarea reţetei şi tehnologiei de fabricare a desertului din prune cu nuci în sirop. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 8 – 10 decembrie, 2011. Chișinău, 2012, vol. 2, pp. 92-93. ISBN 978-9975-45-208-3 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-208-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3537 | |
dc.description.abstract | Miezul de nucă fiind un produs autohton, bogat în substanţe nutritive necesită promovarea în scopul lărgirii sortimentului de produse culinare. Prezintă interes optimizarea reţetei şi tehnologiei de fabricare a desertului prune cu nuci în sirop, un preparat din bucătăria naţională. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | prune uscate | en_US |
dc.subject | miez de nuci | en_US |
dc.subject | indici organoleptici | en_US |
dc.subject | substanţă uscată | en_US |
dc.title | Optimizarea reţetei şi tehnologiei de fabricare a desertului din prune cu nuci în sirop | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: