dc.contributor.author | BEŞLEAGA, Octavian | |
dc.contributor.author | FUCEDJI, Maxim | |
dc.date.accessioned | 2019-07-12T20:17:15Z | |
dc.date.available | 2019-07-12T20:17:15Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | BEŞLEAGA, Octavian, FUCEDJI, Maxim. Instalaţie pentru studiul câmpului de temperaturi în spaţiul de microunde. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 8 – 10 decembrie, 2011. Chișinău, 2012, vol. 2, pp. 276-278. ISBN 978-9975-45-208-3 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-208-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3498 | |
dc.description.abstract | În ultimul timp microundele se utilizează tot mai des la tratarea produselor alimentare, dar cu toate acestea, rămân unele probleme nerezolvate: câmpul electromagnetic cu o distribuţie imprevizibilă şi neuniformă, ceia ce duce la neomogenizarea temperaturilor. Din cauza aceasta se folosesc diferite metode pentru prelucrarea termică uniformă, cum ar fi masa rotativă, regimurile de convecţie, etc. Totuşi acestea nu sunt de ajuns, nu exista metode stricte de control a microundelor şi metode de dirijare sau de manipulare cu acestea. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | câmp de temperaturi | en_US |
dc.subject | microunde | en_US |
dc.subject | electromagnetism | en_US |
dc.subject | câmp electromagnetic | en_US |
dc.subject | unde | en_US |
dc.subject | instalaţie | en_US |
dc.subject | uscare | en_US |
dc.title | Instalaţie pentru studiul câmpului de temperaturi în spaţiul de microunde | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: