IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Caracteristica comparativă a salamurilor crud-afumate şi crud-zvîntate, fabricate în Republica Moldova şi Italia

Show simple item record

dc.contributor.author DEDIU, Serghei
dc.contributor.author ILI, Vasile
dc.contributor.author MACARI, Artur
dc.contributor.author GUDIMA, Angela
dc.date.accessioned 2019-07-10T15:43:40Z
dc.date.available 2019-07-10T15:43:40Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation DEDIU, Serghei, ILI, Vasile, MACARI, Artur, GUDIMA, Angela. Caracteristica comparativă a salamurilor crud-afumate şi crud-zvîntate, fabricate în Republica Moldova şi Italia. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 8 – 10 decembrie, 2011. Chișinău, 2012, vol. 2, pp. 74-77. ISBN 978-9975-45-208-3 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-208-3
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/3422
dc.description.abstract Astăzi, problemele de sănătate legate de o alimentaţie necuvenită ating rate tot mai mari. În lucrare este demonstrat, prin valorile compoziţiei chimice, aportul benefic şi sănătos al salamului crud-zvîntat cu mucegai “Felino.” en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject salamuri crude en_US
dc.subject proteine en_US
dc.subject lipide en_US
dc.title Caracteristica comparativă a salamurilor crud-afumate şi crud-zvîntate, fabricate în Republica Moldova şi Italia en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account