dc.contributor.author | CRUCERESCU, Vladimir | |
dc.contributor.author | ILI, Vasile | |
dc.contributor.author | GUDIMA, Angela | |
dc.contributor.author | MACARI, Artur | |
dc.date.accessioned | 2019-07-10T15:28:45Z | |
dc.date.available | 2019-07-10T15:28:45Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | CRUCERESCU, Vladimir, ILI, Vasile, GUDIMA, Angela, MACARI, Artur. Culturi starter utilizate în industria cărnii. -In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 8 – 10 decembrie, 2011. Chișinău, 2012, vol. 2, pp. 67-70. ISBN 978-9975-45-208-3 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-208-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3420 | |
dc.description.abstract | În lucrare sunt prezentate caracteristicile culturilor starter care pot fi utilizate la fabricarea salamurilor fermentate (crud-afumate şi crud-zvîntate). Este precizată acţiunea acestor culturi asupra proprietăţilor produsului finit. Sunt determinate avantajele folosirii acestor culture de microorganism. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | culturi starter | en_US |
dc.subject | salamuri fermentate | en_US |
dc.subject | pH | en_US |
dc.subject | inocuitate | en_US |
dc.subject | liofilizat | en_US |
dc.title | Culturi starter utilizate în industria cărnii | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: