dc.contributor.author | CARTAŞEV, Anatoli | |
dc.contributor.author | PUŞCAŞ, Alexandra | |
dc.contributor.author | COEV, Ghenadie | |
dc.date.accessioned | 2019-07-10T14:52:47Z | |
dc.date.available | 2019-07-10T14:52:47Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | CARTAŞEV, Anatoli, PUŞCAŞ, Alexandra, COEV, Ghenadie. Microbiota cărnii de pasăre. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 8 – 10 decembrie, 2011. Chișinău, 2012, vol. 2, pp. 44-46. ISBN 978-9975-45-208-3 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-208-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3414 | |
dc.description.abstract | În lucrarea este prezentată caracteristica speciilor de microorganisme prezente la suprafaţa cărnii de pasăre refrigerate şi congelate. Multitudinea speciilor de microorganisme persistente la suprafaţa cărnii de pasăre predetermină aplicarea celor mai eficiente metode pentru nimicirea lor şi respectarea strictă a condiţiilor sanitaro-igienice în procesare. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | carne de pasăre | en_US |
dc.subject | specii de microorganisme | en_US |
dc.subject | caracteristica microbiotei | en_US |
dc.subject | valori critice | en_US |
dc.title | Microbiota cărnii de pasăre | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: