dc.contributor.author | DESEATNICOVA, Olga | |
dc.contributor.author | SUHODOL, Natalia | |
dc.contributor.author | BOIȘTEAN, Alina | |
dc.contributor.author | CAPCANARI, Tatiana | |
dc.contributor.author | CHIRSANOVA, Aurica | |
dc.date.accessioned | 2024-12-30T12:33:54Z | |
dc.date.available | 2024-12-30T12:33:54Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Organizarea producerii şi deservirii în unităţile de alimentaţie publică: Îndrumări metodice privind elaborarea lucrărilor de an. Alcăt.: Olga DESEATNICOVA et al. Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentaţie şi Nutriţie. Chişinău: Tehnica-UTM, 2024, 86 p. ISBN 978-9975-64-489-1. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-64-489-1 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/28922 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul https://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Prezenta lucrare este destinată studenților specialității 0721.1 Tehnologia și managementul alimentaț iei publice învățământ cu frecvență la zi și cu frecvență redusă, fiind o sursă de sprijin în lucrul de sine stătător la elaborarea lucrărilor de an în cadrul disciplinelor S.O.003 Organizarea producerii în unitățile de alimentație publică și S.O.008 Organizarea deservirii în unitățile de alimentație publică, precum și pentru specialitățile 0721.2 Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă), 1010.1 Servicii publice de nutriţ ie și 1013.1 Servicii hoteliere, turism și agrement pentru perfectarea lucrărilor individuale. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | alimentaţie publică | en_US |
dc.subject | producere | en_US |
dc.subject | servire | en_US |
dc.title | Organizarea producerii şi deservirii în unităţile de alimentaţie publică: Îndrumări metodice privind elaborarea lucrărilor de an | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: