IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Organizarea producerii şi deservirii în unităţile de alimentaţie publică: Îndrumări metodice privind elaborarea lucrărilor de an

Show simple item record

dc.contributor.author DESEATNICOVA, Olga
dc.contributor.author SUHODOL, Natalia
dc.contributor.author BOIȘTEAN, Alina
dc.contributor.author CAPCANARI, Tatiana
dc.contributor.author CHIRSANOVA, Aurica
dc.date.accessioned 2024-12-30T12:33:54Z
dc.date.available 2024-12-30T12:33:54Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Organizarea producerii şi deservirii în unităţile de alimentaţie publică: Îndrumări metodice privind elaborarea lucrărilor de an. Alcăt.: Olga DESEATNICOVA et al. Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentaţie şi Nutriţie. Chişinău: Tehnica-UTM, 2024, 86 p. ISBN 978-9975-64-489-1. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-64-489-1
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/28922
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul https://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Prezenta lucrare este destinată studenților specialității 0721.1 Tehnologia și managementul alimentaț iei publice învățământ cu frecvență la zi și cu frecvență redusă, fiind o sursă de sprijin în lucrul de sine stătător la elaborarea lucrărilor de an în cadrul disciplinelor S.O.003 Organizarea producerii în unitățile de alimentație publică și S.O.008 Organizarea deservirii în unitățile de alimentație publică, precum și pentru specialitățile 0721.2 Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă), 1010.1 Servicii publice de nutriţ ie și 1013.1 Servicii hoteliere, turism și agrement pentru perfectarea lucrărilor individuale. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject alimentaţie publică en_US
dc.subject producere en_US
dc.subject servire en_US
dc.title Organizarea producerii şi deservirii în unităţile de alimentaţie publică: Îndrumări metodice privind elaborarea lucrărilor de an en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account