Show simple item record

dc.contributor.author CUȘMENCO, Tatiana
dc.date.accessioned 2019-07-02T06:52:15Z
dc.date.available 2019-07-02T06:52:15Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation CUȘMENCO, Tatiana. Valorificarea laptelui de capră în iaurt. [Resursă electronică]. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 26-29 martie, 2019. Chișinău, 2019, vol. 1, pp. 488-491. ISBN 978-9975-45-587-9. ISBN 978-9975-45-588-6 (Vol.1). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-587-9
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/2879
dc.description Resursă electronică en_US
dc.description.abstract Laptele de capră reprezintă o sursă excelentă de hrană pentru nutriția umană, care are o caracteristică distinctă, cum ar fi compoziția chimică, mărimea structurii miceliilor de cazeină și a globulelor de grăsime. Aceste particularități ai laptelui de capră sunt responsabile pentru formarea aromei unice și a texturii. În plus, produsele lactate din lapte de capră prezintă o duritate mai scăzută, aderență, consistență, stabilitate și o tendință mai mare de a prezenta o sinereză decât produsele din lapte de vacă. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject lapte de capră en_US
dc.subject lapte de vacă en_US
dc.subject iaurturi en_US
dc.subject analiza sensorială en_US
dc.subject fermentare en_US
dc.title Valorificarea laptelui de capră în iaurt en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account