IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Posibilităţile utilizării făinii de boboase în tehnologia panificaţiei

Show simple item record

dc.contributor.author ZESTREA, Rodica
dc.contributor.author POPESCU, Varvara
dc.contributor.author BOEŞTEAN, Olga
dc.date.accessioned 2019-05-17T11:08:19Z
dc.date.available 2019-05-17T11:08:19Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation ZESTREA, Rodica, POPESCU, Varvara, BOEŞTEAN, Olga. Posibilităţile utilizării făinii de boboase în tehnologia panificaţiei. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 20 – 21 octombrie, 2014. Chișinău, 2015, vol. 2, pp. 34-37. ISBN 978-9975-45-249-6. ISBN 978-9975-45-382-0 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-249-6
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/2489
dc.description Resursă electronică en_US
dc.description.abstract Articolul este despre investigarea influienţei făinii de boboase asupra produselor de panificaţie. S-a cercetat făina de fasole în calitate de adaos natural, ce contribuie la modelarea unor caracteristici nutritive, fizico-chimice şi senzoriale ale pâinii. S-a constatat că substituirea făinii de grîu cu 7 % făină de fasole este benefică asupra valorii nutritive, randamentului şi a unor indici senzoriali (aromă, culoarea cojii, gustul). en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject făină de boboase en_US
dc.subject făină de fasole en_US
dc.subject produse de panificaţie en_US
dc.title Posibilităţile utilizării făinii de boboase în tehnologia panificaţiei en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account