dc.contributor.author | GORNEŢ, Viorel | |
dc.contributor.author | RUBŢOV, Silvia | |
dc.date.accessioned | 2019-05-17T08:17:05Z | |
dc.date.available | 2019-05-17T08:17:05Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Viorel GORNEŢ, Silvia RUBŢOV. Obţinerea şi verificarea stabilităţii microbiene a pateului cu ficat în borcan. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 20 – 21 octombrie, 2014. Chișinău, 2015, vol. 2, pp. 12-18. ISBN 978-9975-45-249-6. ISBN 978-9975-45-382-0 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-249-6 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/2483 | |
dc.description | Resursă electronică | ro |
dc.description.abstract | Formarea produsului finit de tip pate cu ficat prin ambalarea în borcan de sticlă şi pasteurizarea în autoclav la 100ºC. Influenţa pasteurizării asupra contaminării microbiologice a pateului cu ficat în borcan presupune: obţinerea produsului finit de tip “Pate cu ficat”, studierea dinamicii modificărilor stabilităţii pateului cu ficat în timp, la diferite temperaturi, determinarea indicatorilor fizico – chimici şi organoleptici. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | liver pate | en_US |
dc.subject | packing in jars | en_US |
dc.subject | pasteurization | en_US |
dc.subject | pate cu ficat | en_US |
dc.subject | ambalare în borcane | en_US |
dc.subject | pasteurizare | en_US |
dc.title | Obţinerea şi verificarea stabilităţii microbiene a pateului cu ficat în borcan | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: