dc.contributor.author | LUCA, N. | |
dc.contributor.author | BOTNARU, M. | |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T10:38:46Z | |
dc.date.available | 2023-03-17T10:38:46Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | LUCA, N., BOTNARU, M. Elaborarea planului de afaceri la întreprinderile de alimentaţie publică şi industriei alimentare: Indicaţii metodice pentru realizarea tezei de an la disciplina Managementul întreprinderii. Fac. Inginerie Economică şi Business, Dep. Economie şi Management: Tehnica UTM, 2023, 40 p. ISBN 978-9975-45-909-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-909-9 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/22498 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Bibliografie, Cuprins. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Indicațiile metodice de față sunt un efort de sistematizare a noilor idei, concepte, modele privind teoria economică și urmărește oferirea unui suport metodologic celor interesați de reconfigurarea procesului actual predare–învățare–evaluare în vederea eficientizării acestuia prin utilizarea abordărilor inter- și transdisciplinare. Indicațiile metodice sunt destinate prioritar studenților programelor de studii: 0721.1 Tehnologia şi managementul alimentației publice; 0721.2 Tehnologia produselor alimentare, Tehnologies alimentaries; 0721.3 Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare pentru însușirea disciplinei Managementul întreprinderii, dar și cadrelor didactice care predau discipline cu aceleași obiective, aplică metode de predare-învățare similare și, evident, prin conținuturi diferite, urmăresc formarea/dezvoltarea/consolidarea acelorași competențe. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | teorie economică | en_US |
dc.subject | întreprinderi de alimentaţie publică | en_US |
dc.subject | afaceri | en_US |
dc.title | Elaborarea planului de afaceri la întreprinderile de alimentaţie publică şi industriei alimentare: Indicaţii metodice pentru realizarea tezei de an la disciplina Managementul întreprinderii | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: