dc.contributor.author | CARABULEA, Boris | |
dc.contributor.author | CARABULEA, Octavian | |
dc.contributor.author | MOTRIUC, Svetlana | |
dc.contributor.author | CARABULEA, Vera | |
dc.date.accessioned | 2022-10-07T11:17:21Z | |
dc.date.available | 2022-10-07T11:17:21Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | CARABULEA, Boris, CARABULEA, Octavian, MOTRIUC, Svetlana et al. Procedeu de obţinere a coloranţilor alimentari din sfeclă. In: INFOINVENT-2009. Expoziţia Internaţională Specializată = International Specialized Exhibition, 24-27 noiembrie 2009: Catalog oficial, Chişinău, Republica Moldova, 2009, p. 136. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/21482 | |
dc.description | Secţiunea I. Agricultură, noi soiuri de plante şi rase de animale, alimentaţie, băuturi. Agriculture, new plant varieties and animals breeds, nourishment, drinks. | en_US |
dc.description.abstract | Colorant roşu natural pentru utilizare în industria alimentară la fabricarea produselor solide şi lichide cu valoarea pH-ului mai mică de 4. Redă produselor alimentare o culoare roşie aprinsă. Se păstrează în stare lichidă concentrată la temperatura 20-25oC şi umiditatea relativă a aerului până la 80%, timp de 2 ani. | en_US |
dc.description.abstract | Red natural colorant for usage in food industry in manufacturing of solid and liquid products with pH value less than 4. Gives the food products a bright red colour. Can be kept in concentrated liquid status for 2 years at the temperature of 20-25oC degrees and relative air humidity up to 80%. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | invenţii | en_US |
dc.subject | inventions | en_US |
dc.subject | coloranţi alimentari | en_US |
dc.subject | sfeclă | en_US |
dc.subject | natural colorants | en_US |
dc.title | Procedeu de obţinere a coloranţilor alimentari din sfeclă | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: