Browsing 2007 by Author "PODBORSCHI, Valeriu"

Sort by: Order: Results:

  • STAMATI, Mihail; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui automobil urban ecologic pentru familie. Automobilul este dotat cu construcţie spaţial-volumetrică transformabilă.
  • ŞEPELEV, Ştefan; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui automobil de clasa lux destinat turismului, excursiilor.
  • PALAMARCIUC, Tatiana; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui minielectromobil urban pentru o singură persoană. Construcţia specifică a caroseriei automobilului permite transformarea spaţial-volumetrică a acestuia şi asigură deplasarea şi practicarea ...
  • CURTEV, Denis; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui mijloc de transport pentru persoane cu handicap locomotor. Mijlocul de transport se bazează pe utilizarea unui sistem de echilibrare giroscopic.
  • CRÎJANOVSCHI, Iurie; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui mijloc de transport pentru o singură persoană bazat pe utilizarea unui sistem de echilibrare giroscopic.
  • CIOBÂRCĂ, Vitalie; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui mijloc de transport ecologic pentru o singură persoană propulsat de un motor electric.
  • Sport-car 
    BAHNARU, Valeriu; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui automobil de clasa sport.
  • LUŞMANSCHI, Dorina; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui stand expoziţional modular transformabil, preconizat pentru expunerea atât a obiectelor volumetrice, cât şi a afişelor informaţionale. Construcţia modulelor componente permite adaptarea ...

Search DSpace


Browse

My Account