Browsing 2019 by Author "POPESCU, Liliana"

Sort by: Order: Results:

  • DUPOUY, Eleonora; BULGARU, Viorica; COȘCIUG, Lidia; SIMINIUC, Rodica; POPESCU, Liliana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Invenţia se referă la industria alimentară și anume la o băutură răcoritoare și la procedeul de obţinere a acesteia. Băutura răcoritoare, conform invenţiei, conţine în % masă: zer de brânză de vaci 60...80, apă 10...20, ...
  • POPESCU, Liliana; CIUMAC, Jorj; DUPOUY, Eleonora; BULGARU, Viorica; SIMINIUC, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Invenţia se referă la tehnologia de producere a iaurtului cu adaos de făină de soriz germinat. Iaurtul cu soriz germinat conţine lapte cu conţinutul de grăsime 3,8% 65,0...70,0% mas., lapte degresat 20,5...24,0% mas., lapte ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionale. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea brânzei cu un conţinut de grăsimi de 0…5% cu smântână dulce ...
  • RADU, Oxana; POPESCU, Liliana; TATAROV, Pavel; BAERLE, Alexei (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Procedeul de obţinere a untului de tip spread pe bază de smântână dulce presupune formarea emulsiei din lipide lactice și vegetale cu un conţinut de grăsime 73,0±0,5%, care include 19...46% de acizi grași ω-3 și ω-6 și ...

Search DSpace


Browse

My Account