Browsing 2019 by Author "PODBORSCHI, Valeriu"

Sort by: Order: Results:

  • NICOLĂESCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Aspirator-robot conceput pentru a fi utilizat în încăperi de locuit, echipat cu trei braţe suplimentare de colectare a prafului în locuri greu accesibile, sisteme de ghidare spaţială și fi ltrare a apei.
  • CHIRSTEA, Valentina; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Balansoar pentru copii, asamblat din piese de material lemnos (placaj) prin metoda de unire directă, ce exclude sisteme de asamblare ori clei. Copilul poate de sine stătător sa-l asambleze-dezasambleze, obiectul fi ind și ...
  • ZBANCĂ, Ion; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Camion autonom electric, dotat și utilat cu tehnologii moderne – autopilot, camera de luat vederi, dispozitive de localizare, sisteme de informare și comunicare inteligente.
  • CAZAC, Arina; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Scaun fără spetează (taburet), asamblat din două piese de material lemnos (placaj) prin metoda de unire directă, ce exclude sisteme de asamblare ori clei. Suprafaţa șezutului se confecţionează din piele ori stofă și este ...
  • ZBANCĂ, Andrei; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Concept de transport public tip tren monoșină suspendat, propulsat de un set de motoare electrice, care sunt ecologice și eficientizează traficul urban existent. Garniturile se pot deplasa atât în sensuri diferite, cat și ...
  • ŢUREA, Elena; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Fotoliu pentru copii, asamblat din trei piese de material lemnos (placaj) prin metoda de unire directă, ce exclude sisteme de asamblare ori clei. Suprafaţa șezutului se confecţionează din piele ori stofă și este amplasată ...
  • HIORA, Anastasia; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Scaun fără spetează (taburet), asamblat din șase piese de material lemnos (placaj) prin metoda de unire directă, ce exclude sisteme de asamblare ori clei. Suprafaţa șezutului se confecţionează din piele ori stofă și este ...

Search DSpace


Browse

My Account