IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice: Ghid metodic pentru lucrări de laborator la disciplina ”Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice” pentru studenţii specialităţii 541.1 „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”

Show simple item record

dc.contributor.author COŞCIUG, Lidia
dc.contributor.author DUPOUY, Eleonora
dc.date.accessioned 2021-06-18T07:42:40Z
dc.date.available 2021-06-18T07:42:40Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.citation COŞCIUG, Lidia, DUPOUY, Eleonora. Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice: Ghid metodic pentru lucrări de laborator la disciplina ”Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice” pentru studenţii specialităţii 541.1 „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară. Chişinău: Tehnica UTM, 2007. 57 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/16051
dc.description Fişierul ataşat conţine: Întroducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Prezentul îndrumar este destinat studenţilor specialităţii 541.1 „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice „ cu frecvenţă la zi şi cu frecvenţă redusă pentru efectuarea lucrărilor de laborator la disciplina „Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice” Examenul fizico-chimic al preparatelor, de regulă, se efectuează în condiţii de laborator de instituţiile şi organele de stat abilitate, cu excepţia verificării gramajului, care poate fi efectuată şi în unităţile de alimentaţie publică. Cele mai frecvente determinări ţin de conţinutul de substanţă uscată, grăsime, zahăr, amidon etc. şi depind de produs şi compoziţia chimică a acestuia. Lucrarea de faţă pune la dispoziţia studenţilor metodele de analiză senzorială şi fizico-chimice de laborator folosite frecvent la cercetarea produselor alimentare. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject preparate lichide en_US
dc.subject preparate din masă tocată en_US
dc.subject produse de patiserie en_US
dc.subject cofetărie en_US
dc.subject garnituri din crupe en_US
dc.title Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice: Ghid metodic pentru lucrări de laborator la disciplina ”Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice” pentru studenţii specialităţii 541.1 „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice” en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account