IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Publicații didactice by Subject "resurse umane"

Browsing Publicații didactice by Subject "resurse umane"

Sort by: Order: Results:

  • BUGAIAN, Larisa; CATANOI, Valentina; COTELNIC, Ala; CURAGĂU, Natalia; DOLGHI, Cristina; ENICOV, Igor; GHEORGHIŢĂ, Maria; GOLOVCO, Vasile; JALENCU, Marian; LEVITSCHI, Ala; MELINTE, Claudia; SOLCAN, Angela; TOMIŢĂ, Petru (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2010)
    Manualul de faţă a fost elaborat în cadrul Proiectului TEMPUS „Dezvoltarea de par-teneriate cu întreprinderile din republica Moldova”, printre obiectivele principale ale căruia se numără motivarea şi susţinerea studenţilor ...
  • CREȚU, Ina; OBERȘT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Notele de curs la disciplina Managementul resurselor umane sunt destinate studenților învățământ cu frecvență la zi și cu frecvență redusă la programele de studii economice din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.
  • OBERŞT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Culegerea de teste, probleme și aplicații practice la disciplina Managementul Resurselor Umane este destinată studenţilor de la învățământul cu frecvenţă la zi și cu frecvență redusă la programele de studii economice din ...
  • CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2008)
    Indicaţiile metodice pentru îndeplinirea lucrărilor de verificare sunt destinate studenţilor cu studiu la secţia cu frecvenţa redusă, cu specializarea „Business şi Administrare”.
  • CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2005)
    Indicaţiile metodice pentru proiectul de an sunt destinate studenţilor cu studiu de zi şi fără frecvenţă, cu specializarea 1802.05, „Economie şi management în industria alimentară” şi 1802.01, „Economia şi managementul firmei”.
  • CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2007)
    Notele de curs pentru disciplina „Managementul Resurselor Umane” sunt destinate studenţilor cu studiu la secţia de zi şi fără frecvenţă, de la specialităţile economice a Universităţii Tehnice a Moldovei.
  • CREŢU, Ina; OBERȘT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2009)
    Problemarul este destinat studenţilor cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţa redusă, cu specializările „Business şi Administrare” şi „Marketing şi logistică”.
  • BUGAIAN, Larisa; CUSLII, Eugeniu (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
    Prezentele indicaţii metodice privind elaborarea lucrărilor de laborator sunt destinate studenţilor specialităţilor 363.1 „Business şi Administrare” şi 521.8 „Inginerie şi Management în Industria Alimentară” cu studii la ...
  • КРЕЦУ, Инна; ОБЕРШТ, Алла (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2009)
    Задачник предназначен для студентов очной и заочной форм обучения, специальностей «Бизнес и администрирование» и «Маркетинг и логистика».

Search DSpace


Browse

My Account