IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Publicații didactice by Author "CREŢU, Ina"

Browsing Publicații didactice by Author "CREŢU, Ina"

Sort by: Order: Results:

  • SVERDLIC, Valentin; CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Notele de curs la disciplina Cultura organizaţională sunt destinate masteranzilor şi doctoranzilor de la specialităţile economice din cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei.
  • SVERDLIC, Valentin; BUGAIAN, Larisa; GHEORGHIŢĂ, Maria; UŞACOVA, Lidia; CILOCI, Rafael; CRUCERESCU, Cornelia; GUMENIUC, Ina; LOZOVANU, Carolina; CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2006)
    În indicațiile metodice se arată sarcinile și etapele de elaborare a tezei de licenţă pentru studenţii specialităţii 363.1 – Business şi Administrare, cât și Indicaţii referitoare la folosirea metodelor economico-matematice ...
  • CREŢU, Ina; OBERȘT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2009)
    Problemarul este destinat studenţilor cu forma de studiu la zi şi frecvenţă redusă, cu specializarea „Business şi Administrare”.Sarcinile problemarului sunt următoarele: − a consolida şi aprofunda cunoştinţele teoretice ...
  • CREŢU, Ina; OBERŞT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2010)
    Indicaţiile metodice privind îndeplinirea lucrării de verificare sunt destinate studenţilor cu studiu la secţia frecvenţă redusă, specializarea „Business şi Administrare”.
  • CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2008)
    Notele de curs pentru disciplina „Managementul Calităţii” sunt destinate studenţilor cu frecvenţă la zi şi frecvenţă redusă, la specialităţile economice din cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei.
  • CREŢU, Ina; OBERŞT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2013)
    Notele de curs la disciplina „Managementul general” sunt destinate studenţilor cu studii la zi şi cu frecvenţă redusă, specialităţile economice şi tehnice din cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei.
  • CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2008)
    Indicaţiile metodice pentru îndeplinirea lucrărilor de verificare sunt destinate studenţilor cu studiu la secţia cu frecvenţa redusă, cu specializarea „Business şi Administrare”.
  • CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2005)
    Indicaţiile metodice pentru proiectul de an sunt destinate studenţilor cu studiu de zi şi fără frecvenţă, cu specializarea 1802.05, „Economie şi management în industria alimentară” şi 1802.01, „Economia şi managementul firmei”.
  • CREŢU, Ina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2007)
    Notele de curs pentru disciplina „Managementul Resurselor Umane” sunt destinate studenţilor cu studiu la secţia de zi şi fără frecvenţă, de la specialităţile economice a Universităţii Tehnice a Moldovei.
  • CREŢU, Ina; OBERȘT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2009)
    Problemarul este destinat studenţilor cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţa redusă, cu specializările „Business şi Administrare” şi „Marketing şi logistică”.
  • CREŢU, Ina; OBERŞT, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
    Notele de curs la disciplina „Managementul strategic” sunt destinate studenţilor cu studii la zi şi cu frecvenţă redusă şi masteranzilor la specialităţile economice din cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei.

Search DSpace


Browse

My Account