IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Colecția instituțională by Author "OPRIŞ, Ocsana-Ileana"

Browsing Colecția instituțională by Author "OPRIŞ, Ocsana-Ileana"

Sort by: Order: Results:

  • OPRIŞ, Ocsana-Ileana; LUNG, Ildico; SORAN, Maria-Loredana; STURZA, Rodica; GHENDOV-MOŞANU, Aliona (Revista de Chimie, Bucureşti, 2020)
    Aronia berries and grape marc, a by-product of producing wine, are rich in antioxidants. The aim of this work was to study the effects of powders and extracts of aronia berries and grape marc addition on physico-chemical ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionale. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea brânzei cu un conţinut de grăsimi de 0…5% cu smântână dulce ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2018-11-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionale. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea brânzei cu un conţinut de grăsimi de 0...5% cu smântână dulce ...
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2020)
    Invenţia se referă la industria laptelui, în special la un procedeu de fabricare a desertului de brânză functional.
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana; STAN, Manuela Cristina (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2018-11-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a desertului de brânză funcţional. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea brânzei cu un conţinut de grăsimi de 0...9% cu sirop de ...
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria Loredana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei, include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea, însămânţarea ...
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2021-02-28)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei,include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea,însămânţarea cu ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU Liliana, Liliana; STURZA, Rodica; LUNGU, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Romanian Inventors Forum, 2020)
    The invention relates to the dairy industry, namely to a process for producing a functional curd cream. The result of invention consists of obtaining functional curd cream with a higher biological value, higher organoleptic ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; STAN, Manuela Cristina; SORAN, Maria-Loredana (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2019)
    Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea brânzei cu un conţinut de grăsimi de 0..5% cu smântână dulce pasteurizată cu un conţinut de grăsimi de 35...50% şi sare, pasteurizarea amestecului la temperatura ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Romanian Inventors Forum, 2019)
    The invention relates to the dairy industry, namely to a process for producing a functional curd dessert.
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; LUNG, Ildico; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana; STURZA, Rodica (Academia de Ştiinţe a Moldovei, 2018)
    Cream cheese samples with 1.1 % hydroalcoholic extract and 2.2 % liposoluble extract of hawthorn fruits were obtained. The content of biologically active substances in hydroalcoholic and liposoluble extracts preserves the ...

Search DSpace


Browse

My Account