IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Colecția instituțională by Author "LEATAMBORG, Svetlana"

Browsing Colecția instituțională by Author "LEATAMBORG, Svetlana"

Sort by: Order: Results:

  • GHENDOV-MOSANU, Aliona; POPA, Nicolae; PAIU, Sergiu; BOESTEAN, Olga; BULGARU, Viorica; LEATAMBORG, Svetlana; LUPASCU, Galina; CODINĂ, Georgiana Gabriela (MDPI (Basel, Switzerland), 2024)
    The aim of this research is to investigate the quality of different triticale cultivars (Ingen 35, Ingen 33, Ingen 93, Ingen 54, Ingen 40, Fanica and Costel) cultivated in the Republic of Moldova from the point of view of ...
  • TURCULEȚ, Nadejda; GHENDOV- MOȘANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIȚA, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAȘCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Romanian Inventors Forum, 2022)
    The process includes the preparation of dough from triticale flour, compressed yeast, salt, sugar, whey, fat-soluble extract of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) or rosehip (Rosa canina L.) or mountain ash (Sorbus ...
  • TURCULEȚ, Nadejda; GHENDOV- MOȘANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIȚA, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAȘCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Romanian Inventors Forum, 2022)
    The process includes the preparation of dough from triticale flour, compressed yeast, salt, sugar, whey, fat-soluble extract of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) or rosehip (Rosa canina L.) or mountain ash (Sorbus ...
  • TURCULEŢ, Nadejda; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIŢĂ, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAŞCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2021)
    Procedeul include pregătirea aluatului din făină de triticale, drojdie comprimată, sare, zahăr, zer, extract liposolubil din fructe de cătină sau măceş, sau scoruş şi apă, frământarea, fermentarea la temperatura ...
  • TURCULEŢ, Nadejda; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIŢA, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAŞCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Procedeul include pregătirea aluatului din făină de triticale, drojdie comprimată, sare, zahăr, zer, extract liposolubil din fructe de cătină sau măceş, sau scoruş şi apă, frământarea, fermentarea la temperatura 25...27°C ...
  • TURCULEŢ, Nadejda; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIŢĂ, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAŞCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-04-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale. Procedeul, conform invenţiei, include pregătirea aluatului din făină de triticale, drojdie comprimată, sare, ...

Search DSpace


Browse

My Account