Browsing Inventii by Subject "emulsii alimentare"

Sort by: Order: Results:

  • CAPCANARI, Tatiana; DESEATNICOVA, Olga; PALADI, Daniela (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2020)
    Cercetarea este dedicată elaborării tehnologiei de obţinere a emulsiilor alimentare de tip maioneză cu valoare biologocă sporită din amestec de uleiuri vegetale de floareasoarelui şi seminţe de struguri. Obiectivele ...
  • CAPCANARI, Tatiana; POPOVICI, Cristina; PALADI, Daniela; DESEATNICOVA, Olga; COVALIOV, Eugenia (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Cercetarea este dedicată elaborării tehnologiei de obţinere a emulsiilor alimentare de tip maioneză cu valoare biologocă sporită din amestec de uleiuri vegetale de floarea-soarelui şi seminţe de struguri. Obiectivele ...
  • CAPCANARI, Tatiana; POPOVICI, Cristina; PALADI, Daniela; DESEATNICOVA, Olga (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2019)
    Cercetarea este dedicată elaborării tehnologiei de obţinere a emulsiilor alimentare de tip maioneză cu valoare biologocă sporită din amestec de uleiuri vegetale de floarea-soarelui şi seminţe de struguri. ...
  • CIOBANU, Corina; CURCHI, Diana; STURZA, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2005-01-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la industria untului şi grăsimilor şi poate fi utilizată la producerea maionezei, diferitelor sosuri şi produse pentru alimentarea copiilor. Procedeul solicitat include ...

Search DSpace


Browse

My Account