IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Studiul stabilităţii compoziţiilor uleiului de nucă cu antioxidanţi

Show simple item record

dc.contributor.advisor BAERLE, Alexei
dc.contributor.author RADU, Oxana
dc.date.accessioned 2021-02-19T07:47:40Z
dc.date.available 2021-02-19T07:47:40Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation RADU, Oxana. Studiul stabilităţii compoziţiilor uleiului de nucă cu antioxidanţi: tz. de master: Programul de studiu: Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering. Cond. şt. Alexei BAERLE, 2016. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/13172
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Rezumat, Resume. en_US
dc.description.abstract Scopul tezei de master constă în obținerea compoziției stabile a uleiului de nucă prin fortificarea acestuia cu antioxidanți și îmbunătățirea proprietăților sale antioxidative. Obiectivele lucrării prevăd studiul prealabil al calității uleiului de nucă obținut prin presare la cere în cadrul proiectului „NUCALIM – PROBIO” și determinarea modului de acțiune a antioxidanților în starea individuală sau în diferite compoziții asupra obiectului de cercetare. en_US
dc.description.abstract The purpose thesis is to obtain a stable composition of walnut oil with antioxidants, improving its antioxidative properties. The work objectives include a preliminary study of the quality of walnut oil obtained by a cold pressing within the project „NUCALIM – PROBIO” and the determination of the influence of antioxidants, added single or in different compozitions, on research subject. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject ulei de nuci en_US
dc.subject antioxidanţi en_US
dc.subject walnut oil en_US
dc.subject antioxidants en_US
dc.title Studiul stabilităţii compoziţiilor uleiului de nucă cu antioxidanţi en_US
dc.title.alternative The study of the compositions stability of walnut oil with antioxidants en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account