IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Title

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Title

Sort by: Order: Results:

  • CHIŢAN, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Lucrarea contribuie la elaborarea metodelor de obţinere a peliculelor alimentare comestibile din biopolimeri naturali cu proprietăţi peliculogene şi caracterizarea acestora prin metodele fizico-chimice.
  • JECOV, Denis (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    В процессе изучения и сбора информации с многочисленных источников, в ходе работы были выявлены и аргументированы основные аспекты, необходимые для качественного ресторанного менеджмента. Задачей данной работы является ...
  • ROTARU, Marius-Octavian (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Teza vizează analiza, cercetarea și găsirea posibilităților de optimizare si dezvoltare a companiei Paninella.
  • SPORTOVA, Elina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Основными целями данной работы являются анализ сектора HoReCa на территории Республики Молдова, а также рассмотрение инновационного оборудования и крупных поставщиков. Задачами работы являются исследование теоретических ...
  • REBEJA, Nadejda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul tezei: analiza activității întreprinderii de catering spitalicesc în cadrul instituției internaționale Medpark și propunerea anumitor optimizări, pentru îmbunătățirea serviciilor prestate de către I.C.S. Sbora Service ...
  • MARCU, Oxana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei de master „Optimizarea tehnologiei de obținerea oțetului de vin” constă în obținerea oțetului de vin prin fermentarea acetică naturală cu ajutorul diferitor materiale de substrat. Unul din obiectivele lucrării ...
  • DODON, Jana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Lucrarea în cauză a fost realizată cu scopul de a aprecia atitudinea persoanelor băștinașe ale Republicii Moldova față de propria sănătate și felul în care ei pun accent pe industria alimentară și produsele ce se gasesc ...
  • GRINCIUC, Alexandru (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Teza de masterat cu tema ,,Statutul nutritional al populației din Republica Moldova" este constituită din 3 capitole, în care este argumentată şi detaliată importanța nutrițională din R.M. Scopul este stabilirea statutului ...
  • BRONICI, Angela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În lucrarea de față s-a efectuat studiul etichetării nutriționale și mențiunilor de sănătate ale produselor SA Franzeluța. Astfel s-au analizat sortimente de produse din cadrul grupurilor: Pîine şi franzele; Covrigi, Torte, ...
  • ZONTOVA, Irina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Основная цель данной работы заключалась в углубленном изучении физико-химических свойств зерновой культуры амарант (Amaránthus L.) и разработка технологии получения функциональных продуктов питания на его основе. В задачи ...
  • JURJU, Inga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Cercetarea dată a avut ca scop studiul proprietăților funcționale a șrotului de nuci tratat la diferite temperaturi. Pentru aceasta șrotul obținut în condiții de laborator prin presare la rece a fost tratat la 40, 50 și ...
  • RADU, Oxana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Scopul tezei de master constă în obținerea compoziției stabile a uleiului de nucă prin fortificarea acestuia cu antioxidanți și îmbunătățirea proprietăților sale antioxidative. Obiectivele lucrării prevăd studiul prealabil ...
  • GORE, Victoria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Consumatorii de astăzi își doresc alimente sănătoase care oferă fitonutrienți pentru a promova sănătatea și bunăstarea fără a sacrifica gustul, textura sau comoditatea. Consumul de fructe și legume face parte din menținerea ...
  • TIMUȘ, Irina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    În cadrul tezei de master cu titlul ,, Tehnologia de fabricare a unui produs de panificație achlorid” au fost cercetat consumul de sare în lume și în Republica Moldova, consecințele consumului excesiv de sare, principalele ...
  • LOZOVAN, Daniela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Основной целью дипломной работы является разработка технологии мучного кондитерского изделия с функциональными свойствами с использованием порошка кожицы винограда. В введении обоснована актуальность, сформулированы цели ...
  • ROTARI, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    În lucrarea dată a fost elaborată tehnologia de obţinere a emulsiilor de tip maioneză pe bază de amestec de ulei de floarea soarelui şi ulei din semințe de struguri. Astfel s-au obţinut emulsii cu 50% grăsime, cu diferite ...
  • RUSEVA, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Данная работа направлена на теоретическое и практическое исследование повышения биологической ценности десертного продукта, за счет добавления в рецептуру порошка из кожицы красного винограда.
  • BEM, Margarita (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Целью данного научного исследования стала разработка желейных конфет функционального назначения, с пониженной энергетической ценностью, содержащих в своём составе винный уксус и другие специфичные для РМ продукты.
  • NOROC, Alexandra (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Teza de master conţine 3 capitole. În capitolul I sunt reflectate noţiuni generale despre gutui şi posibilităţi de utilizare a acestuia în sosuri, descrierea generală a gutuiului, utilizarea gutuiului în medicină şi în ...
  • BUZIN, Linda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În lucrarea de față au fost analizate tendințele moderne existente pe piața serviciilor de restaurație care sunt aplicate nemijlocit în unitățile de alimentație publică din mun. Chișinău.

Search DSpace


Browse

My Account