IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Title

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Title

Sort by: Order: Results:

  • GRIZA, Alina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Fructele și iaurtul au fost identificate individual ca indicatori ai modelelor de alimentaţie sănătoasă. Fructele au un aport energetic relativ mic și reprezintă o sursă excelentă de antioxidanți , fibre prebiotice și ...
  • OLARU, Victoria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul studiului constă în elaborarea unui produs nou, ce nu este pe piața locală, dar pe placul oricărei vârstă, două produse dulci populate în magazinele autohtone, dar nu au fost combinate. Pe lângă popularitatea ...
  • FETELEU, Elena (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Sarcina de a crește valoarea biologică a pastelor poate fi rezolvată prin introducerea unor tipuri suplimentare de materii prime sau aditivi cu un conținut mai mare de nutrienți în comparație cu făina. Introducerea ...
  • ZARĂ, Alina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Vîscozitatea sosurilor Maioneză cu adaos de nuci 5 și 10 g într-o 100 grame de produs finit, păstrat la To = +4+5 0C se mărește vîscozitatea acestuea cu 62 și respectiv cu 83 % . Vîscozitatea sosurilor cu adaos de nuci 5 ...
  • SÎRBU, Daniela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Beta glucanii (BG) reprezintă o glucidă cu multe aplicări în domeniul alimentației și cu o vastă listă de beneficii pentru sănătatea omului. Drojdiile din vin sunt capabile de a sintetiza un complex de substanțe bioactive, ...
  • VINNIK, Daria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    B последние десятки лет все чаще поднимается вопрос об экологической безопасности. За последние годы наблюдается устойчивая тенденция ухудшения экологической ситуации экосистем биосферы (почва, вода, воздух) и ...
  • BATIN, Roman (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    În cadrul tezei de master cu titlul ,, Influența proceselor tehnologice asupra calității preparatelor culinare” a fost realizat un studiu bibliografic cu scopul de a scoate în evidență impartul pandemiei Covid 19 asupra ...
  • ZАMFIR, Irinа (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Sсорul luсrării еlаbоrаtе: аnаlizа influеnțеi difеritоr mеtоdе dе рăstаrе а соаrnеlоr аsuрrа рrорriеtățilоr fiziсо сhimiсе și nutrivе а асеstоrа și са urmаrе аlеgеrеа mеtоdеi орtimе dе рăstrаrе. Оbiесtivеlе еsеnțiаlе ...
  • ANDRONIC, Alexandru (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Această lucrare prezintă cercetarea interacţiunilor dintre ulei şi barele de topinambur în timpul băii de ulei în friteuză. În primul capitol am studiat şi analizat proprietaţile plantei de topinambur, beneficiile acesteia ...
  • NAȚIBULINA, Maria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Исследование посвящено вопросу выделения уксуснокислых бактерий. Целью работы было изолировать уксуснокислые бактерии, провести всевозможные исследования касательно питательных сред для их культивирования, анализировать ...
  • CHIŢAN, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Lucrarea contribuie la elaborarea metodelor de obţinere a peliculelor alimentare comestibile din biopolimeri naturali cu proprietăţi peliculogene şi caracterizarea acestora prin metodele fizico-chimice.
  • JECOV, Denis (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    В процессе изучения и сбора информации с многочисленных источников, в ходе работы были выявлены и аргументированы основные аспекты, необходимые для качественного ресторанного менеджмента. Задачей данной работы является ...
  • ROTARU, Marius-Octavian (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Teza vizează analiza, cercetarea și găsirea posibilităților de optimizare si dezvoltare a companiei Paninella.
  • SPORTOVA, Elina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Основными целями данной работы являются анализ сектора HoReCa на территории Республики Молдова, а также рассмотрение инновационного оборудования и крупных поставщиков. Задачами работы являются исследование теоретических ...
  • REBEJA, Nadejda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul tezei: analiza activității întreprinderii de catering spitalicesc în cadrul instituției internaționale Medpark și propunerea anumitor optimizări, pentru îmbunătățirea serviciilor prestate de către I.C.S. Sbora Service ...
  • MARCU, Oxana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei de master „Optimizarea tehnologiei de obținerea oțetului de vin” constă în obținerea oțetului de vin prin fermentarea acetică naturală cu ajutorul diferitor materiale de substrat. Unul din obiectivele lucrării ...
  • DODON, Jana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Lucrarea în cauză a fost realizată cu scopul de a aprecia atitudinea persoanelor băștinașe ale Republicii Moldova față de propria sănătate și felul în care ei pun accent pe industria alimentară și produsele ce se gasesc ...
  • GRINCIUC, Alexandru (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Teza de masterat cu tema ,,Statutul nutritional al populației din Republica Moldova" este constituită din 3 capitole, în care este argumentată şi detaliată importanța nutrițională din R.M. Scopul este stabilirea statutului ...
  • BRONICI, Angela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În lucrarea de față s-a efectuat studiul etichetării nutriționale și mențiunilor de sănătate ale produselor SA Franzeluța. Astfel s-au analizat sortimente de produse din cadrul grupurilor: Pîine şi franzele; Covrigi, Torte, ...
  • ZONTOVA, Irina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Основная цель данной работы заключалась в углубленном изучении физико-химических свойств зерновой культуры амарант (Amaránthus L.) и разработка технологии получения функциональных продуктов питания на его основе. В задачи ...

Search DSpace


Browse

My Account