IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Optimizarea fabricării produselor din carne şi lapte de tip salamuri şi brânzeturi cu utilizarea aditivilor alimentari

Show simple item record

dc.contributor.advisor TATAROV, Pavel
dc.contributor.author POPA, Ivan
dc.date.accessioned 2021-02-15T12:38:49Z
dc.date.available 2021-02-15T12:38:49Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation POPA, Ivan. Optimizarea fabricării produselor din carne şi lapte de tip salamuri şi brânzeturi cu utilizarea aditivilor alimentari: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Pavel TATAROV. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/13005
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Rezumat, Summary, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul principal: Formularea principiilor de utilizare a aditivilor alimentari pentru ameliorarea valorii nutritive și calității senzoriale și asigurarea valabilității salamului fiert „Doktorskaia” și brînză topită „Slivocinîi”. en_US
dc.description.abstract Main purpose: The formulation of principles of using the food additives in order to improve the quality and ensure the validity of the organoleptic properties of boiled sausage "Doktorskaia" and "Slivocinîi" melted cheese. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject aditivi alimentari en_US
dc.subject salamuri fierte en_US
dc.subject brânzeturi en_US
dc.subject food additives en_US
dc.subject additives en_US
dc.subject boiled sausages en_US
dc.subject sausages en_US
dc.subject cheese en_US
dc.subject melted cheese en_US
dc.title Optimizarea fabricării produselor din carne şi lapte de tip salamuri şi brânzeturi cu utilizarea aditivilor alimentari en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account