dc.date.accessioned | 2020-11-10T12:43:05Z | |
dc.date.available | 2020-11-10T12:43:05Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Premieră la FTA – o prelegere în limba italiană. In: Mesager Universitar. 2017, nr 9, p. 4. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/11290 | |
dc.description.abstract | Pe 20 noiembrie 2017, aula 420 din cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor (FTA) s-a dovedit a fi prea mică pentru doritorii de a asista la o prelegere în limba italiană cu genericul „Managementul anhidridei sulfuroase în oenologia modernă”.Pentru prima oară un profesor de la Universitatea din Udine, Italia ține o prelegere la FTA. Invitatul, profesorul Roberto Zironi, este titular în Dipartimento di Scienze Agro Alimentari, Ambientali e Animali (DSAAA) la cursurile tehnica vinicolă; tehnici speciale oenologice de tratare; tehnologia și calitatea produselor prelucrate; cultura corpoativă şi managementul industrial. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnica a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Roberto Zironi | en_US |
dc.subject | Udine | en_US |
dc.subject | vinificație | en_US |
dc.subject | vinuri de calitate | en_US |
dc.title | Premieră la FTA – o prelegere în limba italiană | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: