dc.date.accessioned | 2020-11-09T12:21:42Z | |
dc.date.available | 2020-11-09T12:21:42Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Licență 2017: Mousse de cașcaval original. In: Mesager Universitar. 2017, nr 7, p. 6. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/11241 | |
dc.description.abstract | Scopul tezei de licență a fost de a îmbunătăţi tehnologia producerii moussului din cremă de cașcaval, prin adăugarea enzimei Transglutaminaza (TG) și schimbarea presiunii de omogenizare, folosirea altor ingrediente şi regimuri tehnologice ce ar contribui la optimizarea proprietăţilor texturale şi nutriţionale ale produselor finite. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnica a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Calmațui Iulia | en_US |
dc.subject | mousse de cașcaval | en_US |
dc.subject | parametri texturali | en_US |
dc.subject | enzima TG | en_US |
dc.title | Licență 2017: Mousse de cașcaval original | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: