| dc.contributor.author | LITVIN, Aurelia | |
| dc.date.accessioned | 2025-09-04T09:07:02Z | |
| dc.date.available | 2025-09-04T09:07:02Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | LITVIN, Aurelia. Utilizarea resurselor digitale în promovarea producției agroalimentare. In: Marketingul şi Logistica în era Digitală: Seminar Ştiinţific Naţional, Chişinău, Republica Moldova, Ediția a II-a, 23 Mai, 2025. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău: UTM, 2025, pp. 159-163. ISBN 978-9975-64-555-3 (PDF). | en_US |
| dc.identifier.isbn | 978-9975-64-555-3 | |
| dc.identifier.uri | https://doi.org/10.52326/mled2025.22 | |
| dc.identifier.uri | https://repository.utm.md/handle/5014/33143 | |
| dc.description.abstract | Sistemul agroalimentar modern presupune prezența atât a inovațiilor tehnologice cât și a inovațiilor organizaționale și de marketing. Există exemple de întreprinderi agroalimentare care au obținut un succes remarcabil, datorită utilizării resurselor digitale în activitatea sa. În ultimii ani, companiile agroalimentare autohtone au realizat că pentru o dezvoltare sustenabilă este necesar de integrat în activitățile de marketing strategic și operațional sistemele digitale. Subiectul promovării produselor alimentare prin intermediul canalelor online devine relevant și drept imbold au servit evenimentele legate de pandemia de coronavirus, când canalele tradiționale de distribuție au fost blocate. Scopul articolului este de a analiza utilizarea resurselor digitale în promovarea producției agroalimentare. | en_US |
| dc.description.abstract | The modern agri-food system involves the presence of both technological innovations and organizational and marketing innovations. There are examples of agri-food enterprises that have achieved remarkable success due to the use of digital resources in their activities. In recent years, domestic agri-food companies have realized that for sustainable development it is necessary to integrate digital systems into strategic and operational marketing activities. The topic of promoting food products through online channels is becoming relevant and was spurred by events related to the coronavirus pandemic, when traditional distribution channels were blocked. The purpose of article is to analyze the use of digital resources in promoting agri-food production. | en_US |
| dc.language.iso | ro | en_US |
| dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
| dc.relation.ispartofseries | Seminar ştiinţific naţional "Marketingul şi logistica în era digitală", Ediţia a 2-a, 23 mai 2025; | |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.subject | digitalizare | en_US |
| dc.subject | promovare | en_US |
| dc.subject | sistem agroalimentar | en_US |
| dc.subject | marketing | en_US |
| dc.subject | agricultura | en_US |
| dc.subject | digitalization | en_US |
| dc.subject | promotion | en_US |
| dc.subject | agri-food system | en_US |
| dc.subject | agriculture | en_US |
| dc.title | Utilizarea resurselor digitale în promovarea producției agroalimentare | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: