IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Ghid privind Implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP în unităţile de producere a produselor din carne

Show simple item record

dc.contributor.author VOINIŢCHI, Eugeniu
dc.contributor.author MACARI, Vasile
dc.contributor.author SAVU, Camelia
dc.contributor.author BONCEA, Lucian
dc.contributor.author PORCESCU, Grigore
dc.date.accessioned 2025-07-01T12:27:12Z
dc.date.available 2025-07-01T12:27:12Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation VOINIŢCHI, Eugeniu; Vasile MACARI; Camelia SAVU; Lucian BONCEA și Grigore PORCESCU. Ghid privind Implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP în unităţile de producere a produselor din carne. Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova. Chişinău, 2016, 146 p. ISBN 978-9975-87-070-2. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-87-070-2
dc.identifier.uri https://repository.utm.md/handle/5014/32411
dc.description Acest Ghid este elaborat în cadrul proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova şi suportul financiar al Băncii Mondiale, Facilităţii Globale de Mediu şi Guvernului Suediei. Proiectul MAC-P este implementat de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea şi Monitorizarea proiectelor în domeniul agriculturii, finanţate de Banca Mondială (UCIMPA). en_US
dc.description.abstract Prezentul Ghid este destinat specialiştilor care activează în unităţile de producere a produselor din carne, inspectorilor din Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, care efectuează inspecţii la operatorii din sectorul dat. De asemenea, materialele expuse în ghid pot fi utilizate în scop didactic de instituţiile care pregătesc specialişti în domeniu. Ghidul conţine informaţii şi recomandări privind implementarea HACCP la uniăţile de producere a produselor din carne, legislaţie şi Ghid de Bune Practici pentru unităţile de producere a produselor din carne. Conţinutul ghidului nu reflectă neapărat opinia finanţatorilor. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse din carne en_US
dc.subject principii HACCP en_US
dc.subject siguranță alimentară en_US
dc.title Ghid privind Implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP în unităţile de producere a produselor din carne en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account