IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Ghid privind Implementarea principiilor HACCP în unităţile care produc produse alimentare de origine nonanimală

Show simple item record

dc.contributor.author VOINIŢCHI, Eugeniu
dc.contributor.author MACARI, Vasile
dc.contributor.author SAVU, Camelia
dc.contributor.author PORCESCU, Grigore
dc.date.accessioned 2025-07-01T12:16:25Z
dc.date.available 2025-07-01T12:16:25Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation VOINIŢCHI, Eugeniu; Vasile MACARI; Camelia SAVU și Grigore PORCESCU. Ghid privind Implementarea principiilor HACCP în unităţile care produc produse alimentare de origine nonanimală. Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova. Chişinău, 2016, 122 p. ISBN 978-9975-87-066-5. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-87-066-5
dc.identifier.uri https://repository.utm.md/handle/5014/32410
dc.description Acest Ghid este elaborat în cadrul proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova şi cu suportul financiar al Băncii Mondiale, Facilităţii Globale de Mediu şi Guvernului Suediei. en_US
dc.description.abstract Acest Ghid este elaborat în cadrul proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova şi cu suportul financiar al Băncii Mondiale, Facilităţii Globale de Mediu şi Guvernului Suediei. Proiectul MAC-P este implementat de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea şi Monitorizarea proiectelor în domeniul agriculturii, finanţate de Banca Mondială (UCIMPA). Prezentul ghid este destinat specialiştilor care activează în domeniul producerii de produse alimentare de origine nonanimală, inspectorilor din Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, care efectuează inspecţii la operatorii din sectorul dat. De asemenea, materialele expuse în ghid pot fi utilizate în scop didactic de instituţiile care pregătesc specialişti în domeniu. Ghidul conţine informaţii şi recomandări privind implementarea HACCP la unităţile care produc produse alimentare de origine nonanimală, legislaţie şi Ghidul de Bune Practici pentru unităţile de producere a alimentelor de origine nonanimală. Conţinutul ghidului nu reflectă neapărat opinia finanţatorilor. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject siguranţă a alimentelor en_US
dc.subject HACCP en_US
dc.subject produse alimentare de origine nonanimală en_US
dc.subject igienă personală en_US
dc.title Ghid privind Implementarea principiilor HACCP în unităţile care produc produse alimentare de origine nonanimală en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account