| dc.contributor.author | OLESINSKAIA, Olga | |
| dc.date.accessioned | 2021-02-19T10:06:27Z | |
| dc.date.available | 2021-02-19T10:06:27Z | |
| dc.date.issued | 2016 | |
| dc.identifier.citation | OLESINSKAIA, Olga. Analiza eficacitatii implementarii principiilor HACCP la fabrica de vinuri CNVVC: tz. de master: Programul de studiu: Oenologie, Enoturism şi Pieţe Viti-Vinicole, 2016. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/13197 | |
| dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Cuprins. | en_US |
| dc.description.abstract | În urma îndeplinirii lucrării a fost efectuată analiza principiilor de aplicare HACCP asupra întreprinderii CNVVC. Principiul aplicării HACCP presupune, asigurarea securității produselor alimentare (în cazul nostru a vinului), bazat pe preîntâmpinarea apariției unor posibile riscuri. | en_US |
| dc.language.iso | ru | en_US |
| dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
| dc.subject | siguranţa produselor vitivinicole | en_US |
| dc.title | Analiza eficacitatii implementarii principiilor HACCP la fabrica de vinuri CNVVC | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |