Secţia Tehnologia Produselor Alimentare

 

Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor → 2020

Volumul 1

SECŢIA TEHNOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE
FOOD TECHNOLOGIES SECTION

Însușirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuși bioactivi GRUMEZA Irina, BORȘ Alexandra

397

Utilizarea rațională a merelor imature CRUCIRESCU Diana

401

Efectul antimicrobian al extractelor vegetale asupra L. Monocytogenes COJOCARI Daniela

405

Evaluarea intensității culorii iaurtului cu fructe CUȘMENCO Tatiana

407

The oxidative stability of seabuckthorn lipophilic extracts POPOVICI Violina

411

Microbiological aspect and laboratory diagnosis of fungi of the genus Brettanomyces BEHTA Emilia

415

Posibilități de utilizare a carotenoidelor de origine vegetală în industria alimentară RAILEAN Mariana

419

Computational models for clay minerals SIMINEL Nikita

423

Analiza profilului antocianic al vinului roșu din soiul de struguri Feteasca Neagră STRATAN Alexandra, VUTCARIOV Doina

427

Studiul soiurilor de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor în condiții de microvinificație STRATAN Alexandra

431

Influența adaosului de pudre de cătină albă asupra Proprietaților reologice ale aluatului de făină de grâu cu gluten slab ȚURCANU Angela, TURCULEȚ Nadejda

435

Influența uscării prealabile a orezului asupra proprietăților tehnologice și valorii biologice a glucidelor VÎRLAN Anna, TIMERCAN Diana

437

Impactul adăugării unor nutrimenţi asupra procesului de obţinere a oţetului de mere BOISTEAN Alina

441

Produits fonctionnels à base d'extraits de caroténoïde BANDALAC Valeria

443

Influența formei active a anhidridei sulfuroase asupra stabilității microbiologice a vinului alb sec din soiul Aligote în condiții de microvinificare la UTM CAZACU Maria

446

Termenul de valabilitate a produselor alimentare MITITELU Maia

450

Оценка риска для здоровья при употреблении транс–жирных кислот МОРАРЬ Лилия, ГОНЧАР Алина

455

Les caractéristiques ampélographiques et technologiques des cépages Legenda et Viorica PETROV Mariamna

457

Utilizarea germenilor de grâu pentru fabricarea produselor de cofetărie făinoase cu destinaţie funcţională ROTARI Lilia

461

Оптимизация процесса экстрагирования биоактивных веществ из кожицы винограда РУСЕВА Ольга

465

Using of waste products as a functional raw material in food industry SPORTOVA Elina

469

Fructele unabi – ingredient alimentar funcțional VĂDĂNESCU Natalia

471

Tendințe moderne de utilizare a fibrelor alimentare din surse horticole pentru fortificarea produselor alimentare CEȘKO Tatiana

473

Cuantificarea potențialului de substanțe biologic active din soiul autohton Rara Neagră în condiții de microvinificare la UTM CHIROȘCA Nicoleta

477

Recent Submissions

View more