IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Urbanism şi Arhitectură by Author "EPUREAN, V."

Browsing Facultatea Urbanism şi Arhitectură by Author "EPUREAN, V."

Sort by: Order: Results:

 • EPUREAN, V.; CEBANIŢA, I.; COCIN, A. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
  Astăzi fotografia este considerată universală. Cu cât este mai general mesajul unei fotografii, cu atât ea va fi mai folositoare. Numai un fotograf profesionist va fi capabil să construiască o scenă cu accentul principal, ...
 • EPUREAN, V. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
  Interiorul reprezintă spaţiul organizat după anumite principii constructive în care se iau în consideraţie atât datele antropometrice, cât şi efectele psihofiziologice care influenţează individul. Tot mai multe companii ...
 • EPUREAN, V.; CEBANIŢA, I.; COCIN, A. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2013)
  Lucrarea este destinată studenţilor de la specialitatea „Design interior” (581.4), anul III, care elaborează proiectul de curs la disciplina „Fotografia”, tema „Fotografia digitală - aparatul digital şi utilajul fotografic”.
 • EPUREAN, V.; CEBANIŢA, I.; COCIN, A. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2013)
  Lucrarea este destinată studenţilor de la specialitatea „Design Interior” (581.4), anul III, care elaborează proiectul de curs la disciplina „Fotografia”, tema „Fotografia în designul interior – domeniile de utilizare”.
 • EPUREAN, V. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
  Această indicaţie metodică este destinată pentru studenții specialităţii Design Interior (581.4), anul III, care efectuează proiectul de curs la disciplina Fotografia la tema Obiectivele fotografice.

Search DSpace


Browse

My Account