Browsing Nr. 3 by Title

Sort by: Order: Results:

  • SANDULACHI, Elisaveta (Tehnica UTM, 2017)
    Acest articol prezintă un studiu bibliografic şi experimentel despre calitatea şi siguranţa şrotului de nuci Juglans regia L. Sunt argumentaţi factorii ce determină stabilitatea şrotului la depozitare, precum şi potenţialul ...
  • BOSTAN, I.; DULGHERU, V.; TRIFAN, N. (Tehnica UTM, 2017)
    Transmisiile prin intermediul roţilor dinţate au obţinut o răspândire largă în construcţia de maşini cu cele mai largi limite de putere, momente şi fiabilitate. Una din metodele de obținere a danturii roților dințate este ...
  • BOEŞTEAN, Olga (Tehnica UTM, 2017)
    Utilizarea făinii de amaranth reprezintă una din tehnologiile moderne de obţinere a produselor de panificaţie care este studiată la nivel internaţional de către specialiştii acestui domeniu, având ca scop descoperirea unui ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona (Tehnica UTM, 2017)
    Prezenta lucrare include noţiuni generale privind coloranţii naturali care pot substitui coloranţii sintetici la obţinerea produselor alimentare. Sunt caracterizaţi patru tipuri de pigmenţi naturali de colorare (clorofilele, ...
  • DICUSARĂ, Ion (Tehnica UTM, 2017)
    Perspective largi de utilizare în domeniul prelucrării roţilor dinţate mici au tehnologiile neconvenţionale bazate pe utilizarea energiei fascicolelor de electroni, laserului, jetului de apă, razelor X, electroeroziunii ...

Search DSpace


Browse

My Account