Browsing 2023 by Author "BALAN, Valerian"

Sort by: Order: Results:

  • BALAN, Valerian; POMPUŞ, Irina; DODICA, Dumitru; ŞARBAN, Vasilie; GUCI, Ivan (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Invenţia se referă la agricultură, în special la pomicultură, şi anume la un procedeu de cultivare a murului. Procedeul, conform invenţiei, include palisarea tulpinilor de rod pe spalier primăvara, după care de stâlpii ...
  • BALAN, Valerian; DODICA, Dumitru; POMPUŞ, Irina; ŞARBAN, Vasile; GUCI, Ivan (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Rezultatul tehnic al invenţiei constă în crearea condițiilor optime pentru ramificarea tulpinilor, formarea ramurilor fructifere rezistente la frig, care asigură producerea unor cantităţi mari de fructe de calitate superioară.
  • BALAN, Valerian; DODICA, Dumitru; ŞARBAN, Vasile; GUCI, Ivan; POMPUŞ, Irina (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Invenţia se referă la agricultură, în special la pomicultură, şi anume la un procedeu de tăiere a zmeurului în primul an după plantare.

Search DSpace


Browse

My Account