Show simple item record

dc.contributor.author ŞLEAGUN, Galina
dc.contributor.author CUPCEA, Tatiana
dc.date.accessioned 2023-12-28T10:35:43Z
dc.date.available 2023-12-28T10:35:43Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation ŞLEAGUN, Galina, CUPCEA, Tatiana. Procedeu de preparare a batoanelor din prune uscate. In: Salonul Inovării şi Cercetării UGAL INVENT 2019: lucrări ed. a 4-a., 16-18 Octombrie 2019, Galaţi, Romania, 2019, p. 55. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/25613
dc.description Categoria invenției - A.8. Alimente - Băuturi - Cosmetice - Materiale pentru igienă - Medicamente en_US
dc.description.abstract Invenţia se referă la domeniul industriei alimentare, şi anume la procedeul de preparare a gustărilor uscate din fructe, în particular batoanelor din prune uscate. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject gustări uscate din fructe en_US
dc.subject batoane din prune uscate en_US
dc.title Procedeu de preparare a batoanelor din prune uscate en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

  • 2019
    Salonul Inovării și Cercetării. Ediţia a IV-a, 16-18 octombrie 2019

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account